12 januari 2015

Over Klara’s

PASSIE

“Kleding en accesoires maken is altijd mijn passie geweest. Zo begon ik als klein meisje al met het zelf maken van kleertjes voor mijn Barbie. In verschillende opleidingen heb ik het vak van ontwerpen èn produceren geleerd. De opleiding tot coupeuse heeft mij daarbij geholpen om ideeën in concrete ontwerpen en patronen om te zetten. Tien jaar geleden heb ik mijn passie weer opgepakt in de vorm van het ontwerpen en maken van tassen. Leren tassen maken is wat ik nu doe; tot voor kort als hobby, nu als mijn vak als zelfstandig ondernemer. Wat heerlijk om zo dagelijks met mijn passie bezig te zijn!”

TASSEN OP MAAT

Klara maakt kwalitatief hoogstaande tassen op verzoek. Op basis van bestaande modellen of volledig nieuw. Je hebt nu de kans om de tas te creëren die je altijd al hebt gewild!

LEER

Klara werkt met de mooiste kwaliteit. Allerlei soorten leer, waaronder kalfs-, rund-, schapen- en struisvogelleer, afkomstig uit onder andere Nederland, Italie en Zuid-Afrika.

MODELLEN

Klara heeft een aantal vaste modellen voor haar tassen, maar ook kun je je eigen model samenstellen. Doe je dit? Dan vernoem ik dat model naar jou!

Bekijk hier enkele modellen van Klara’s!

KWALITEIT

De tassen van Klara zijn van de hoogste kwaliteit, die je normaal gesproken verwacht van de duurste merken. Alles handgemaakt met oog voor detail.